söndag 5 augusti 2012

Lena fötter

- hoppas jag få om en vecka eller två....
 
Köpte en förpackning Baby Foot för att testa om det hjälper med en behandling för mina torra sommarfötter. Ikväll har jag suttit i två timmar med dunderkuren i påsar på fötterna. Rätt skönt - men resultatet lär inte märkas förrän om 5 - 10 dagar. Ska bli spännande att se om reklamen håller vad den lovar!

En stilla söndagspromenad längs kajen har det blivit idag trots ruggigt gråväder och regnbyar. Alltid spännande att se vad som händer där. Nya båtar lägger till i gästhamnen, färjor och fiskebåtar kommer och går. Måskolonin skriker. Liv och rörelse.
Just nu ligger Silver Cloud i hamnen. En privatägd katamaran. Frun i familjen hade visst beklagat sig över att det guppade så förskräckligt när de var ute med den förra båten de ägde. Då inhandlades en ny stabilare sak. Inte dåligt!

Undrar om det händer samma sak om jag skulle beklaga mig över guppandet när vi är ute i vår 4-meters Linder.....?Medan jag satt med fötterna i påsarna surfade jag runt lite på nätet och hittade en trevlig sida. Regina med bloggen Vitt hus med svarta knutar har gjort något jag tänkt på länge: En lista med smultronställen i Sverige. När man läser bloggar får man så många fina tips på besöksvårda ställen över hela landet. Här finns många godbitar samlade. Vilket jobb Regina lagt ner på detta!! Saknar förstås tips från norra delen av landet - men det kanske kommer...

2 kommentarer:

 1. Baby foot hjälper! Men det tar några dagar, fler än man tror, och sen kan man rulla bort död hud i flera omgångar, det är jätteläckert....!! Jag gör det med jämna mellanrum och borde kanske göra det jag också nu.

  Ja, tänk om man skulle ta och gny lite om sin båt man har nu, segeleka i plast....inte skulle det förändra nåt här i alla fall, det kan jag lova! Men lite billig ser Silver Clouden ut, har dom ingen helikopter med sig? Svagt.....Skojar!

  Ja, visst har Regina gjort en fantastisk lista! Hon utlyste mail om sevärdheter och man kunde maila henne och så ställde hon samman listan - det är en fantastisk lista och så fint gjord!

  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Ska bli spännande att höra om det hjälpte med Baby foot. Har själv varit nyfiken på det. Jag har ju psoriasis som gör att fötterna ibland är helt hopplösa. Har också hört talas om någon sorts silikongrej man kan sätta på hälarna. Måste kolla upp mer om det. Det kan man tydligen bara köpa i sjukvårdsaffärer.

  SvaraRadera