Att bären tillhör de mest C-vitaminrika och även är sprängfyllda med annat nyttigt som antocyaniner och andra antioxidanter gör ju inte saken sämre.
Idag blev det en smoothie:
1 dl svarta vinbär
½ banan
1 dl mjölk
1 dl Norrskensfil
Några isbitar
Mixade allt och hällde upp i ett glas - och njöt!!
Måste genst ut i vinbärsbusken när jag ser ditt foto...
SvaraRaderabrukar frysa in bärena som dom är och äta på frukostfilen, dom är ju bara så supergoa...
Ha en fortsatt finfin sensommar och tack för tipset.
Har äntligen fått tillbaks lite av lusten av att ta mig en bloggrunda. Som vanligt känns det som om jag deltar mitt i dina bilder. Det är så levande och vackra. Vi har också smakat på svartvinbären men här blev det mer traditionellt. Några flaskor saft väntar på hyllan
SvaraRaderaSköt om dig
kram
ååå så vacker bild på dessa goda bär! Av bladen har jag gjort god likör och saft ;-))
SvaraRaderaNjutbart värre! Tror du är i en bärflow nu.
SvaraRaderaFastnar för Norrskensfilen. Den måste ju bara vara mycket godare än min standardfil ;)
Svar: hairstyling produkter är inte någon nyhet under solen. Njutbara då liksom nu :)
Det er da yummy synes jeg - Det ville jeg gerne smage. Super flotte billeder!!
SvaraRaderaMums så gott det där ser ut! Så kom bären till nytta även om dom inte var så många.
SvaraRaderaFina bilder, svarta vinbär är ju otroligt nyttiga tydligen, vi har bara röda vinbär som jag brukar göra kräm av!
SvaraRaderaHärligt läskande bilder!
SvaraRaderaSvart vinbärssylt på
SvaraRadera1kg vinbär
1/2 l vatten
2 kg socker
är riktigt god till yoghurt, keso och kesella.
Din smoothie ser läcker ut!
Jag ser att du också gillar ...god fisk! Blev lite imponerad av bilden i förra inlägget med mannen som grillar hel fisk på spett...mmmmm det måste ha smakat bra...Hälsningar,Karla.
SvaraRaderaDet låter som det mellanmål jag känner att jag är sugen på just nu ;)
SvaraRaderaSmaskens och så nyttigt. Gele till kött kan jag nästan inte vara utan.
SvaraRaderaborde prova det där men det regnar ute så dom få bären som är kvar får vänta.Jag gillar också svarta vinbär ,brukar göra gelé också till älg o and kött .kram Nette
SvaraRaderaDet ser gott ut! Smakar förmodligen bättre än hirsölet som jag bjöd på!
SvaraRaderaSvarta vinbär Gillar jag oxå mycket!
SvaraRaderamargareta
Åh, så gott! Jag provade att göra saft på svartvinbärsblad i år, påminde mycket om fläderblomssaft (det var väl citronen som gjorde det). Gott!
SvaraRaderaMmmm, det där ser riktigt gott ut! Och nyttigt är det också!
SvaraRadera