T ex:
En röd mullig godsak från Gigondas: Domaine Santa Duc nr 74048
Ett vitt toppvin från Stoneleigh - Rapaura Sauvignon Blanc nr 95423
Här åts lunchen - Wagners hummersallad med knaprigt bacon, rostade pinjekärnor, pistagenötter, gula russin och parmesandressing. |
Hade nästan ätit upp min sallad när jag kom på att den förtjänade att förevigas..... |
Här blir man len i munnen - olivoljeprovning |
Hmmm........
Kul med mat- och vinmässa! Förmodar att man får provsmaka en massa gott under dessa dagarna.
SvaraRaderaSäkerligen ett gott besök ;)
SvaraRaderaGillar slutklämmen ... samtidigt som jag stämmer in i det hmmmm
Så roligt! Har ju jobbat i branschen i många år och älskar att nu kunna gå och bara njuta och inte behöva tänka på vilka nyheter jag ska köpa in till vinlistan etc. Gigondas är ett väldigt bra distrikt, gillar vinerna därifrån. Grattis till tredjeplatsen i fototrissen!
SvaraRaderaEn dag med mat och vin, kan man ha det bättre!
SvaraRaderaDen där salladen såg verkligen läcker ut!
SvaraRaderaKram, Ingrid
Mat och vin låter riktigt bra. Olivoljeprovning? Jag är tveksam... Vin är ett mycket bättre alternativ.
SvaraRaderaBra Beppan, du har hållit dig inomhus den här gråa helgen och njutit för fullt ser jag. MUMS! Skippar rödvinet som jag inte tål, men resten mumsar jag i mig. Tack för den smakupplevelsen:-)))))
SvaraRaderaEn mässa helt i min smak, tur att
SvaraRaderadu kom på att du skulle fota;-)
Härligt ordspråk, skulle kunna
stämma in på mej om jag var tvungen att döda själv;-)
Ha en bra vecka
En trevlig helg med andra ord - god mat o dryck och avslutningen gillar jag.
SvaraRaderaMmmm, vad härligt! Var på systemet i fredags och vandrade runt bland vinhyllorna. "Kan jag hjälpa dig" frågade en trevlig man. Nej, jag går här och njuter svarade jag. Spännande att läsa på etiketter och bolagets egna presentationer. Det blev några nya sorter att prova under kommande veckoslut. Och olivolja, verkligen kul att testa!
SvaraRaderaKram /Kerstin
Verkar att varit en god helg, på flera sätt! Och avslutningen gillar jag också! :-)
SvaraRaderaKul med mat- och vinmässa, den skulle jag gärna besöka! Salladen ser väldigt god ut, blir hugrig! Ha en bra vecka!
SvaraRaderaMen så trevligt att du varit här i stan! Och på den mässan, dit hade jag också gärna försökt hinna komma. Kände du skillnad på oljorna? Det låter lite väl kletigt för mig med olivoljeprovning i glas - en knapp tesked är mycket nog!
SvaraRaderaDet är nästan alltid trevligt att komma till den stora staden på besök. Jag visste inte att Patrik Sjöberg var duktig i köket. :) novemberkram Bosse
SvaraRaderaJag är vegetarian och skriver under på sista bildens innehåll.
SvaraRaderaVerkar som du haft det mycke bra på mässan.
/Kiki