söndag 22 november 2009

Förmånsvärde

Har haft förmånen att umgås med vårt yngsta barnbarn en längre tid i helgen. Lillfröken har - som vanligt - varit på ett alldeles strålande humör. Glad och go´ hela tiden. Har aldrig varit med om en så förnöjsam och belåten liten person.

Lurade iväg far och mor på Elvisshow bara för att få chansen att gosa och busa med Nova. Men det talar vi inte om för någon.

Vad vi än hittar på så bubblar och "pratar" hon så glatt. Somnar till en liten stund i vagnen på promenaden och vaknar lika glad. Ligger på golvet och undersöker alla grejor som finns runt omkring med belåtna ljud. Bara man tittar på henne så fyrar hon av största smajlet.

Står på knäna och gungar - snart kommer kryptagen. Än så länge är det ålning medelst hasning som gäller. Morfars kommando??

Hon har lärt sig hur hon ska charma sin omgivning också. Stort, tandlöst leende med rynkad näsa. Det får alla runt henne att smälta totalt.

Mormors middagsmat slank det ner en hel laddning av. Det serverades skinka med potatis och broccoli. Givetvis fick hon följa morfar till förrådsfrysen och hämta glass till efterrätt. När storkusinerna kom till mormor och morfar tidigare var "glass" bland det första de sade. Indoktrineringen har redan börjat för Novas del........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.